MagyarFutar +353 85 758 0090 info@magyarfutar.hu

Fontos információk

1. Élelmiszer szállítás

Az általunk használt járművekben nem áll rendelkezésre fűtés vagy hűtés, így a küldeményeket a külső hőmérsékletnek megfelelő hőmérsékleten szállítjuk. Ezért sajnos nem vállalunk felelősséget az érzékeny élelmiszerek szállításáért.

2. Csomagolás

A cél az, hogy a csomag tartalma ne tudjon mozogni a dobozban, így megóvva az esetleges sérülésektől. Emellett fontos, hogy a karton doboz is ellenálló legyen, így használjon erős és masszív töltőanyagot a doboz belsejében. Ezzel biztosítja, hogy a csomag tartalma épségben megérkezzen a célállomásra.

A televízió szállításához kizárólag a gyári csomagolást tudjuk vállalni, ami tartalmazza a karton dobozt és a belső védőanyagokat. Ha bármilyen más, önkéntes csomagolást alkalmaz, az nem garantálja a megfelelő védelmet a szállítás során, így például az ütések vagy a szorítások hatásait nem tudja semlegesíteni.

Amennyiben Ön gyári csomagolás nélkül kéri a műszaki cikkek szállítását, azt saját felelősségére teheti meg, mivel nem tudjuk garantálni a biztonságos szállítás feltételeit és nem vállalunk felelősséget az esetleges károkért vagy sérülésekért.

Kanapé, ágy, egyéb bútort csomagoljanak több rétegű kartonba és fóliába, hogy ne sérülhessenek, és ne koszolódjanak.

Bár a matracok általában nem számítanak sérülékeny tárgyaknak, fontos gondoskodni arról, hogy ne koszolódjanak, portól és egyéb szennyeződésektől ne szennyeződjenek el. Ennek érdekében ajánlott fóliába csomagolni a matracokat a szállítás előtt, így biztosítva azok tisztaságát és higiénikus állapotát a célállomásra történő érkezésükkor.

A kerékpárszállítás szolgáltatásunk igénybevételéhez fontos, hogy a kerékpárt előzetesen szállításra kész állapotba helyezzék. A feladók részéről kérjük, hogy a kormányt a váz síkjára fordítsák és távolítsák el a pedált, ezzel biztosítva a többi csomag védelmét. Ha az ügyfél szeretné a kerékpárt csomagolás nélkül feladni, az is lehetséges, de az esetleges sérülésekért csak korlátozott felelősséget vállalunk. Az ilyen esetekben javasoljuk, hogy a feladó egyszerű csomagolást készítsen a kerékpár sérülékeny részei, például a fékkarok vagy váltók védelmére.

Ruha és ágynemű szállítása szempontjából egyaránt megfelelő lehet bőrönd vagy fóliazsák használata, azonban javasoljuk, hogy a csomagolóeszköz vastag, erős, több rétegű legyen a tartalom biztonsága érdekében.

Bőröndök, táskák, vagy egyéb könnyen koszolódó anyagok esetében ajánlott a fóliába vagy zsákba való csomagolás, hogy megvédjük őket a portól és kosztól.

3. Időpont egyeztetés

Ahhoz, hogy minden ügyfelünket időben kiszolgáljuk a 3-4 napos szállítási időszakban, szigorúan betartjuk az útvonalat, amelynek során címről címre haladunk egész nap folyamatosan. Egy adott címen csak 15 percig várakozhatunk, hogy tovább tudjunk haladni a többi címhez. Ezért fontos, hogy a megrendelés leadásakor figyelembe vegyék, hogy csak az általunk közölt időpontban tudunk megérkezni, nem pedig az ügyfél által meghatározott időpontban.

Az általunk nyújtott szolgáltatás során minden esetben előzetesen felhívjuk a megadott telefonszámot, hogy egyeztessük a csomag felvételi és kézbesítési időpontját. Amennyiben telefonon nem érjük el az ügyfelet, SMS-ben is tájékoztatjuk arról, hogy próbáltuk felvenni vele a kapcsolatot. Fontos hangsúlyozni, hogy amennyiben nem tudunk egyeztetni az időpontokról, a csomag feladása vagy kézbesítése nem valósulhat meg. Ezért kérjük, hogy minden esetben biztosítsák a megfelelő elérhetőséget, hogy zökkenőmentesen és időben el tudjuk végezni a szállítást.

4. Fizetési feltételek

A szállítás díját a feladó és a címzett is fizetheti. Tapasztalataink alapján azonban azt preferáljuk, ha a feladó fizeti a szállítási díjat.

Fizetési mód: készpénz (elfogadunk eurót és fontot).